InformációkÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Információk

A Minimax FMZ 5000 mod S típusú oltásvezérlő központját jelölték a 2012-es GIT Biztonságtechnikai díjra

GIT Biztonságtechnikai díjra
2011.09.26, Bad Oldesloe - Innovatív cégek bemutatták legkiválóbb termékeiket a GIT kiadónál. A GIT egy szakkiadó, mely célcsoport-orientált kommunikációt nyújt a gyógyszer, biotechnológia, gyógyászat, automatizálás és biztonságtechnika szektorok döntéshozói és vezetői számára. Összesen 50 termék 5 különböző kategóriában - automatizálás, tűzvédelem, CCTV, termelésvezérlés, betörésvédelem és ipari biztonságtechnika - került jelölésre a GIT Biztonságtechnikai Díjra 2012-ben. 2011. szeptemberétől novemberig az olvasók szavazhattak kedvenc jelöltjükre. A 15 legkedveltebb termék az 5 kategória első 3 helyezettje lett. Az első helyet a legtöbb szavazattal kitüntetett termék nyeri.

Minimax FMZ 5000 mod S típusú oltásvezérlő központ

A Minimax az FMZ 5000 mod S típusú oltásvezérlő központjával és tűzérzékelő rendszerével a "tűzvédelem" kategóriában került jelölésre.
A kis oltásvezérlő központok és tűzérzékelő rendszerek kategóriában az FMZ 5000 mod S-et riválisaitól a kiemelkedően széles funkciópalettája és flexibilitása különbözteti meg. Ebből adódóan számos területen alkalmazható: a vízzel és gázzal oltó rendszereken túl akár a konyhai oltóberendezések felügyeletét, vezérlését is hiánytalanul képes ellátni. Köszönhetően moduláris hardveres és szoftveres felépítésének a vezérlőközpont tökéletesen alkalmazkodik minden projekt követelményeihez, optimalizált ár mellett. A teljes rendszer biztonságosan és gyorsan konfigurálható, akár a legelterjedtebb alkalmazási területről, akár a legösszetettebb igényekről legyen is szó. Köszönhetően egyértelmű figyelmeztető-jelzéseinek és könnyen kezelhető menüjének az FMZ 5000 mod S központ rendkívül felhasználóbarát. Modern diagnosztikai és karbantartó egységének köszönhetően szervizelése egyszerű. Tekintse meg videónkat, mely betekintést nyújt az FMZ 5000 mod S egyszerű kezelhetőségébe és konfigurálhatóságba. Az ezzel a témával kapcsolatos nagy felbontású fotókért kattintson ide.

Minimax Csoport

A világ vezető tűzvédelmi cégét 1902-ben alapították a németországi Bad Oldesloe-ban. A cégcsoport a 2010-es üzleti évben 960 millió Euro összegű árbevételt bonyolított le. Szerte a világon alkalmazottainak száma eléri a 6000-et. A cég saját kutatóközpontja az egyik legfejlettebb Európában.
További információ a www.minimax.co.huoldalon.