InformációkÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Információk

II. Minimax - Ventor Beépített Oltóberendezés Konferencia

Tatabánya, EDUTUS Főiskola, 2015. június 3. 10.00 – 16.30

A nagyvilágon egyértelmű tendencia a beépített oltóberendezések szerepének folyamatos felértékelődése.

A bonyolult szerkezetek védelme és az egyre növekvő tűzterhelések igénylik a korszerű oltástechnológiát, ugyanakkor a gyorsan fejlődő oltórendszerek és tervezési módszerek meg lehetőséget biztosítanak, hogy a beépített oltóberendezések megfeleljenek az elvárásoknak.

A Ventor-Minimax Konferencia az egyetlen kifejezetten a magyarországi oltóberendezés tervezők szakmai tájékozódását segíteni hivatott rendezvény, amely az idei évtől egyben az MMK-nál TUO jogosultsággal bejegyzett szakmagyakorlók részére a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rend. szerinti kötelező szakmai továbbképzés is.

Az idei konferencia bő időkeretben tárgyalja az aktív oltórendszerek alkalmazhatóságát szerkezetek tűzállóságának biztosítására, az FM előírások szerinti tervezés követelményeit, a gázzal oltó rendszerek oltásvezérlésével kapcsolatos legfontosabb ismereteket, valamint a vizes alapú oltórendszerek vízforrásainak tervezési kérdéseit.

A konferencia zárásaként panelbeszélgetést szervezünk az oltóberendezés tervezőit érintő legfontosabb változásokról, a megváltozott CPR szabályozásról, az új OTSZ és az elkészült TVMI eddigi tapasztalatairól és fejlesztési lehetőségeiről.

Ajánljuk a részvételt valamennyi TUO jogosultsággal rendelkező tervezőnek, illetve a tárgyalandó témákban érintett, vagy azokról érdeklődő tűzjelző és tartószerkezet tervezőknek is.

Program letöltése
Jelentkezés lap letöltése
Térkép letöltése