InformációkÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Információk

VdS Minősítés elsőként Magyarországon

Minimax VDS minősítés

Magyarországon a Minimax Hungária Kft elsőként szerezte meg az elmúlt hónapban VdS minősítést. A VdS által kidolgozott speciális és szigorú minősítési rendszer elsődleges feltételei közt szerepel a kiemelkedő szaktudású, megfelelő tanúsítványokkal rendelkező szakembergárda, a magas minőségű kivitelezés és karbantartás, valamint a megfelelő pénzügyi stabilitás.

Cégünk VdS minősítése igazolja azt a szakmai munkát, amely mindig is jellemezte vállalatunkat és az elmúlt években még erőteljesebbé, hangsúlyosabbá vált számunkra mind a hazai mind a nemzetközi piacon. A VdS engedély megszerzése szigorú feltételekhez kötött, így szavatolja partnereink számára hogy cégünk rendelkezik a megfelelő magasszintű szaktudással, erőforrásokkal és háttérrendszerekkel.

Ezen újabb tanúsítvány megszerzésével szeretnénk a magyar piacon példát mutatni, és mint eddig is élenjárók lenni mind szakmai mind minőségi szempontokból, másrészt szeretnénk még inkább megfelelni a Magyarországon jelenlévő beruházói és biztosítói elvárásoknak

A Minimax több mint 110 éve vezető név a tűzvédelemben. 2014-ben a Minimax Viking Csoport 1,4 milliárd Euro forgalmat ért el, valamint megközelítőleg 6.600 alkalmazottat foglalkoztatott világszerte. A Bad Oldesloe-i székhelyű vállalatcsoport Európa egyik legmodernebb saját kutatóközpontjával rendelkezik. A gépjármű iparban, az erőművekben, a logisztikai központokban, az irodákban, a kiállítótermekben, a szerver helyiségekben vagy a hajókon - vagy bárhol ahol tűzveszély fenyeget, a Minimax egyedi megoldásai védik az embereket, az értékeket és a környezetet.

Minimax VdS tanusítvány letöltése

A Minimax Hungária Kft csapata:
Minimax Hungária csapat