InformációkÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Információk

III. Minimax - Ventor Beépített Oltóberendezés Konferencia

Tatabánya, EDUTUS Főiskola, 2016. május 31. 09.00 – 16.00

Az új Országos Tűzmegelőzési Szabályzat egyre nagyobb hangsúlyt helyez a tűzvédelemben a mérnöki módszerek alkalmazására. Így már az építészeti tervezés fázisában komoly feladat az épület tűzvédelmi koncepciójának kialakítása. Ezért, a mérnöki szemléletmód előtérbe kerülésével, a tervezőnek aktívan részt kell vennie az oltóberendezésnek az épületek tűzvédelmi koncepciójába illesztési folyamatában.

A bonyolult szerkezetek védelme és az egyre növekvő tűzterhelések igénylik a korszerű oltástechnológiát, ugyanakkor a gyorsan fejlődő oltórendszerek és tervezési módszerek biztosítják a lehetőségét, hogy a beépített oltóberendezések megfeleljenek az elvárásoknak.

A Ventor-Minimax Konferencia az egyetlen kifejezetten a magyarországi oltóberendezés tervezők szakmai tájékozódását segíteni hivatott rendezvény, amely egyben az MMK-nál TUO jogosultsággal bejegyzett szakmagyakorlók részére a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rend. szerinti kötelező szakmai továbbképzés is.

Az idei konferencia ennek megfelelően tárgyalja
  • a sprinkler tervezésben,
  • az F gázok tervezésében,
  • az OTSZ és a TvMI-k alkalmazásában jelentkező új kihívásokat;
  • a ma még nálunk a jövő jelentő az otthonok tűzvédelmében rejlő komplex gondolkodás szakterületünket érintő hatásait.
  • A napi gyakorlatban jelentkező kérdéseket (tűzvédelmi területen szükséges vezető tervező, felelős műszaki vezető).

Ajánljuk a részvételt valamennyi TUO jogosultsággal rendelkező tervezőnek, illetve a tárgyalandó témákban érintett, vagy azokról érdeklődő tűzjelző és tartószerkezet tervezőknek is.

Program letöltése
Jelentkezés lap letöltése
Térkép letöltése