InformációkÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Információk

IV. Minimax - Ventor Beépített Oltóberendezés Konferencia

Tatabánya, EDUTUS Főiskola, 2017. május 30. 09.00 – 16.00

Beépített oltóberendezések együttműködése a tűzvédelem más területeivel
A beépített oltóberendezések szerepe felértékelődése a tűzvédelem területén folyamatos. Az oltási technológiák folyamatosan fejlődnek, az alkalmazások területe egyre szélesebb körű. A napi tervezői gyakorlat során egyre több olyan kérdéssel találkozunk, amelyeknek a megválaszolása nem egyértelmű, szükség van ismeretekre a tűzvédelem más szakterületeiről, illetve más társ szakágaktól is.

Az idei évben az oltóberendezés tervezőket is leginkább érintő téma a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara által előkészítés alatt álló un. ÉMTSZR (teljes nevén: Építészeti és Mérnöki tevékenységek építmények tervezésével kapcsolatos Tervezési és Szolgáltatási Rendszere és ajánlott díjszabása).

A Ventor-Minimax Konferencia az egyetlen kifejezetten a magyarországi oltóberendezés tervezők szakmai tájékozódását segíteni hivatott rendezvény, amely egyben az MMK-nál TUO jogosultsággal bejegyzett szakmagyakorlók részére a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rend. szerinti kötelező szakmai továbbképzés is.

Az idei konferencia ennek megfelelően tárgyalja
  • a készülő ÉMTSZ kamarai tervezési rendszer helyzetét,
  • a beépített oltóberendezések és a hő- és füstelvezetés együttműködésének kérdéseit,
  • a beépített oltóberendezések alkalmazásának lehetőségeit a tűzterjedés gátlásban és a szerkezetvédelemben,
  • a beépített oltóberendezések tervezési kérdéseit magas házakban történő alkalmazásoknál.

Ajánljuk a részvételt valamennyi TUO, TUÉ, TUJ jogosultsággal rendelkező tervezőnek, illetve a társ szakágak a témákról érdeklődő tervezőinek is.

Program letöltése
Jelentkezés lap letöltése
Térkép letöltése